Frivilligt arbejde

  •  
  • 366
  • 0
  • 1
  • Danish 
Oct 24, 2015 22:07
Frivilligt arbejde
Frivilligt arbejde er en aktivitet eller handling,der udfører men en frivillig person uden tvang. Altså er det ikke lønnet i Frivilligt arbejde. Der er til gavn for andre end én selv og ens familie.
Jeg tror at der er to vigtigste frivilligt Arbejde.
”Frivilligt socialt arbejde” og ”Frivillig, ansat, professionel”
Frivilligt socialt arbejde er frivilligt arbejde, der udføres inden det sociale og sundhedsmæssige . for eksemple undervise til stakkels børn.
Her i danmark er det Røde Kors. Man kan aflevere hans tøj til genbrug. Man kan hjælpe børn og unge. Nu lever der 65.000 børn i fattige familier i Danmark.
Man må hjælpe børnen med deres lektier og give postive voksen kontakte. Desuden skabe en god erfaring i deres sind. Efter jordskælv i Nepal har En kvinde kaldt mig til støtte.
Først kunne jeg ikke forstår hvorfor det er vigtigt til danskerne at hjælpe udlænding. I mit land opføre vi ikke sådan lide det. Bagefter synes jeg at de bekymre hele mennesker fordi det betyder menneskeheden.
Man kan let at bidrage i frivilligt arbejde. For eksempel skrive og opkald til Røde kros eller frivillighed.dk.
Hvorfor skal man arbejde uden at få løn. fordi, vi er heldig, vi har en god familie eller et godt land. Men mange mennesker blev født i fattige familie eller har været forældreløse.

Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app