Mit csináltam a hétvégén?

  •  
  • 417
  • 0
  • 3
  • Hungarian 
Jan 26, 2016 05:19
A hétvégén mindig sok szabadidőm van. Nem kell dogoznom, nincs óram és majdnem soha nem megyek ki barátaimmal. Nem igazán szeretek filmeket nézni, nem gyakran iszok alkoholt és többnyire csak egyedül tornázok. Tehát megértem, ha azt hiszed, hogy unalmas ember vagyok. De én szeretem ezeket a napokat, amelyekben nicsen programom, és meg tudok csinálni azt, ami érdekes nekem. Szeretek használni ezt az időt a tanulmányaimért vagy az olvasásért.

Sajnosan gyakorta úgy kiderül, hogy a hétvégén utána, nem vagyok olyan megelégedett, ahogyan gondoltam volna. Gyakran zaklatot leszek, és végül nem csinálok meg semmit, amit szerettem volna csinálni. Neked is vannak ilyen tapasztalatok? Hétfőn mindig csalódott vagyok, nem csak azért, mert nem termelő voltam, de azért is, hogy sem csináltam valami érdekest. Azt hiszem, hogy ez nagyon furcsa. Esetleg az időm olyan sok, hogy a nyomás túl nagy, és ennek eredményeképpen megbénulok.

Van valami tanácsod?

What did I do this weekend?

On the weekends I always have a lot of free time. I don't have to work, I don't have any classes, and I almost never go out with friends. I don't really like to watch movies, I don't drink alcohol very often, and I normally only workout alone. I therefore understand, if you think that I am a boring person. But I love these days in which I have no obligations, and I can do whatever I find enjoyable. I usually like to use this time for my studies or for reading.

Unfortunately oftentimes it turns out that after the weekend I am not as satisfied as I thought I would be. I often become distracted, and it ends up that I don't get anything done that I wanted to do. Do you also have such experiences? I am always disappointed on Monday, not only because I was not productive, but also because I didn't even do anything fun. I think that this is really strange. Perhaps I have so much time, that there is too much pressure and I become paralyzed by this.

Do you have any advice?