Locuiesc cu chirie într-un apartament cu 2 camere, într-o zona dece...

  •  
  • 133
  • 0
  • 1
  • Romanian 
Feb 27, 2018 06:08
Locuiesc cu chirie într-un apartament cu 2 camere, într-o zona decenta a Bucurestiului cu un parc mare aproape. E foarte liniştită pentru că sunt puțini tineri și multe persoane în vârstă şi familiile cu copii. Singurul lucru care nu îmi place e că pe aici nu sunt cafenele si nici un restaurant unde aş putea lua micul dejun sau cina când mi-e lene să gatesc. Totuşi, nu e o problema mare faptul că nu este nimic pentru că se ajunge uşor în centru şi pot ajunge cam peste tot.

Apartamentul meu nu e mare: a cameră de zi, un dormitor, o bucătărie foarte micuță, o baie şi un balcon. Bucătăria nu-mi place deloc - este lungă şi îngustă iar toată mobila e veche și se surpă (is falling apart?). Este un frigider, o plită cu cuptor electric si o hotă, un cuptor cu microunde, o maşină de spălat şi una de spălat vase. Din lipsa spațiului nu luăm masa în bucătărie niciodata. În plus, aş vrea să am mai mult spațiu de depozitare. Îmi place să gătesc şi am o grămadă de condimente, sosuri şi alte ingrediente dar aş vrea să nu le lăsa la vedere.

Camera de zi este destul de spațioasă și este împărțită între living și sufragerie. Este o masă rotundă din lemn și niște scaune vechi tot din lemn. În cealaltă zonă este o canapea, o măsuță de cafea, iar în față canapelei este o comodă cu televizor și xbox. Pe perete sunt multe rafturi cu cărți și suvenirurile aduse de proprietară apartamentului. E minimală și nu prea primitoare dar am incercat s-o fac mai confortabilă: am plante micuțe în ghivece, lumânări, niște pături...

În dormitor numai este un pat, două noptiere cu lămpi, o comodă și o oglindă. Toate de la IKEA, în stare foarte bune dar arată un pic plictisitoare. Hainele nu intră în sertarele comodei dar nu este nici un dulap. Le păstrăm în hol unde avem un suport pentru haine și niște sertare.

în sfârșit, avem un balcon care îmi place foarte mult. Este spațios și luminos și mi-am aranjat un mic birou acolo. În acest moment doar am o masă, un scaun și o canapea care deja era acolo când n-am mutat. Vreau să cumpăr, în primul rând, un covor, trebuie să fie gros și pufos pentru că nu avem încălzire centrală și mereu mi-e frig la picioare. Apoi o să cumpăr un fololiu, niște perne și pături, un lampadar și un taburet și voi avea un colț perfect de lectura!