După ce am terminat studiile, am plecat din Rusia.

  •  
  • 229
  • 0
  • 1
  • Romanian 
Jan 1, 2016 22:42
După ce am terminat studiile, am plecat din Rusia. Întotdeaună vream să studiez spaniola, şi unchiul meu mi-a dat oportunitatea de a merge în Spania. Am luat un curs de 6 luni la Valencia. Nu a fost prima oară când am mers în străinătate dar înainte nu mersesem singură şi niciodată nu stătusem departe de acasă atât de mult timp. În ciuda acestui fapt, nu-mi era dor de casă. Dimpotrivă, mi-a plăcut la nebunie Spania şi nu am vrut să mă întorc în Rusia.
Când am înapoiat, am început să-mi caut de muncă şi, după aproape o lună, am găsit de lucru că traducătoare în Republica Dominicană. Compania pentru care aveam să lucrez construia un observatoriu în nordul insulei. Era un job perfect. Mi-am găsit şi un al doilea loc de muncă la o editură destul de conoscută la Moscova, tot că traducătoare. Puteam să lucrez la distanţă. Evident, m-am simţit foarte norocoasă.
În sfârşit, am lucrat în Dominicana numai 3 luni. Într-o zi am primit un mesaj de la ERANET în care scria că primisem o bursă pentru a studia la Barcelona. Nu-mi venea să cred! Trebuia să renunţ la job-ul pe care îl aveam în acel moment. Din ferecire, aveam un şef înţelegător şi m-a lăsat să demisionez fără nicio problemă.
Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app