Îmi amintesc că când eram copilă, mama mea bea cafea tot timpul.

  •  
  • 115
  • 1
  • 1
  • Romanian 
Feb 20, 2018 20:06
Îmi amintesc că când eram copilă, mama mea bea cafea tot timpul. Era cafea instant în care adăuga un înlocuitor al zahărului, de asta nu-mi plăcea de loc. Țin minte și cafea oribilă pe care ne serveau la școală. Și azi tremur când mă gândesc la ea.

Am început să beau cafea după ce m-am mutat în Spania. Nu aveam WiFi destul de bun acasă așa că în fiecare zi mergeam la terasa restaurantului vizavi de casa. Nu știam ce să comand, nu aveam poftă nici de băuturi carbogazoase nici de ceai și în final mereu comanda 'un café con leche'. În plus, beam o cafea după cină sau prânz, încă una în pauză de masă, ieșeam la o cafea cu prieteni...De multe ori beam 4 sau mai multe cești de cafea pe zi. Nu cred că îmi plăcea gustul cafelei ci era numai un atribut al socializării.

Acum beau mai puţin. Avem o cafetieră acasă și începem fiecare dimineță cu o cană de cafea. Dacă ieșim în oraș, ne ducem și la vreuna cafenea - sunt multe cafenele foarte, foarte mișto în București. De obicei iau un capucino dar în anumite locuri prefer flat-white (în altele este prea amar sau acru pentru gustul meu). Dar, din păcate, la noi în cartier nu avem unde să luăm o cafea bună :(
Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app