Micsoda nap!

  •  
  • 357
  • 4
  • 3
  • Hungarian 
May 10, 2016 17:26
Rövid leszek.

Tegnap itt a győzelem napja volt (Victory Day). Buliztam az egyik baratnőmmel és két barátnőjével. Azelőtt csak egyszer láttam őket [a barátnőit]. Nem tetszenek. Az egyik tiszta ribi, a másik sem tetszik, de nem tudom, hogy miért:) A pasija is valami balfasz, de kurva nagy, először azt gondoltam, hogy ő egy powerlifter, de nem.

Szóval reggel kb. 5 órákor a karaokeből kimentünk. Én a baratnőmmel kimentem, és senkit nem láttam, elveszítettünk mindenkit. Éppen már felszálltam a taxira a baratnőmmel, amikor megláttam, hogy valaki verekszik.

Mentem, hogy nézzem és láttam azt a pasit, aki akkor már földön ült és néhány ember ütötte lábbal. A barátnője is verekdett és egy ember máján ütötte. Meg probáltam állítani azt a szart, de a legagresszivebb férfi felém fordult.

Nem ütött meg, de buzinak hívott, ezért meg probáltam ütni, de sikeretlen és éppen akkor valaki (még 5 - 6 ember volt vele) ütött pofámon (punched me in the jaw from the left side). Egy másodpercig elájultam és leestem a földre. Hála istennek többé nem ütöttek engem. Nekem úgy is elég volt:)))

Most nem tudok enni, nagyon fáj a pofám (jaw?).

Az az egész szar az a buta picsa miatt történt, mert valamit mondta nekik.

A francba velük... Semmiért pofámon ütöttek. Általában nem aludtam és pár óra múlva Moszkvába megyek, baszd meg. Még másnapos is vagyok. Nem emlékszem arra, hogy mikor annyira szarul voltam...