mine vaner

  •  
  • 241
  • 3
  • 2
  • Danish 
Aug 5, 2015 05:02
mine vaner
Jeg køber tit når jeg går tilbage fra klassen. Normalt tager jeg først til Spar,bagefter Føtex eller Fakta. Det re ikke let at vælge gode madvarer men foretrækker jeg friske grøntsager og billige kød.
Jeg høre tit radio når laver mad . Ærligt ,forstå jeg lidt. så vidt jeg ved, det er vigtigt hvis jeg vil forbedre min danske viden.jeg tror at dette sprog ligner musik fordi jeg elsker det.
Jeg elsker at læser aviser hver dag. læsning er utrolig skønne. Jeg læser ofte at iranske aviser og engelsk magasin men følger jeg danske overskrifter. Det er svær at lave det.
Jeg spiser fisk 3 gange i ugen. Min udlejer elsker Laks,Makrel,Hellefisk og sild men spiser jeg kun Laks. Jeg kan finder gode fisker med billig pris i Istanbul bazar. Mine venner tror at det er farligt at spise fisk som det er ikke kog men spiser jeg ofte.

Jeg bor alene her i Danmark. Alle af min familie bor i mit land, så kan jeg ikke at besøge dem. Jeg har gode venner her. vi går tit ud hinanden. Sidste gang tog vi til parken. vi spiste grillmad og pølser. Spillet fodbold og snakkede mange timer.

Jeg tror at lave frokost er meget vigtigt end andre mad.så jeg elsker at spise mere den end andre mad timer. For eksemple champions .kød , fisk og selvfølgelig grønsager. I nat spiser jeg ikke noget eller ikke tungt måltid. Jeg tror at morgenmad er meget vigtigt , så spiser jeg altid noget før jeg går ud .
Jeg er normalt en morgenmand. Jeg vækker altid tidligt men det er svært for mig at gøre sport . Jeg elsker at blive hjem og lyt til Musik.