jobsøgning

  •  
  • 139
  • 2
  • 1
  • Danish 
Oct 23, 2015 07:36
jobsøgning
Når man søger et godt job, først skal man skrive en ansøgning. Det betyder at forklar hvad han kan gør. Hvorfor skal en virksomhed rekruttere ham? hvorfor vælge han denne virksomhed ? Bagefter skal han skabe en Linkedin konto.
Mange mennsker synes at man kan find denne stillingsannonce fra Jobindex. men det er altså en gode ide at se på Linkedin. Hvis man behøver nogle vejledning , Kan man tage til Job center i kommune. Altså er det mulighed at lede for forskellig internetsider som jobzonen.dk -Workindenmark.dk og ofir.dk.
I ansøgning må man ikke fortælle meget om selv, Han kan tværtimod udtrykke hans evner i ny måde. Man skaber et personlige hjemmeside. Der kan man altså beskrive selv mere udbredt.
for eksempel :hvad gjorde han i sidste arbejde ?
Hvilket software kan man arbejde med ?
Det er også vigtigt at bruge nogle gode billeder for hans hjemsiden. Der tilskynder folk som kigger ind det.
Jeg synes at det er nødvendigt at man finder nogle recruiter som hans nætvork. fordi sommetider kan de indføre mennesker til en virksomhed.
Til sidste har jeg begyndt min jobsøgning 4 dage siden .Min vigtigste udfordring er dansk talende. Når jeg taler Dansk med mennseker , skifter mange af dem til Engelsk. De fortsætter ikke at snakke Dansk til mig. Hvis jeg kan forbedre min dansk viden,ville jeg finde et godt job, eller nyder en ny dejlig sprog.
Learn English, Spanish, and other languages for free with the HiNative app